Plinske instalacije

Naša tvrtka je iskusan, mobilan i stručan tim majstora iza kojih je više godina rada u poslovima montaže instalacija i sustava za plin. U mogućnosti smo ponuditi kompletnu opremu, koju naša tvrtka montira, a ako se dogovorno, može i osigurati.

Kako su među našim klijentima brojne škole te dječji vrtići i centri s jedne strane, te proizvodni pogoni i energoagregatska postrojenja, visoka stručnost i profesionalna odgovornost su na prvom mjestu prilikom svakog posla.

Osim ugradnje plinskih instalacija u novogradnji, rekonstrukcije postojeće plinske mreže izvodimo i za sve veće korisnike, neovisno o vrsti djelatnosti i njihovoj veličini. U naš posao spada i održavanje istih.

Plinoinstalaterska je djelatnost prisutna kao sastavni dio posla i prilikom rekonstrukcija toplinskih stanica, kotlovnica, a često i kod zamjene energenta kod sustava centralnog grijanja. Ukoliko je, međutim riječ o poslu velikog opsega, tada rekonstrukciju ili ugradnju plinskih instalacija vršimo kao samostalan posao.

Uz više nego korektan i profesionalan pristup poslu (samim tim i naručitelju), s ponosom možemo reći da naša referentna lista broji brojne korisnike (od škola, vrtića, poslovno-stambenih kompleksa, javnih prostora, firmi…).

U našim referencama smo naveli samo neke, koji prezentiraju naše mogućnosti i našu ponudu.